Yol çizgileri ve yaya geçitleri yenileniyor

Yol çizgileri ve yaya geçitleri yenileniyor Yol çizgileri ve yaya geçitleri yenileniyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi araç ve yaya güvenliği için 600 kilometre uzunluğunda yol çizgisini ve 300 yaya geçidini yenileyecek. 

Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Ulaşım Birimi güneşin yüzünü göstermesiyle yol çizgisi ve yaya geçici yenileme çalışmalarının startını verdi. 

Bu kapsamda Ulaşım Birimi ekipleri bugün Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda yenileme çalışması yaptılar. 

Hedef 600 kilometre yol çizgisi

Bolu Belediyesi Ulaşım Birimi bu yıl 600 kilometre yol çizgisini ve 300 adet yaya geçidini yenilemeyi planlıyor. Söz konusu çalışmalar havaların iyi gitmesi halinde mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Yol çizgileri yüzünden tüm yolların her iki tarafına da araçlar park edilmeye başlandı. Şehrin bir çok yerinde yollar ve caddeler de sadece bir aracın geçebileceği kadar boşluk kalmıştır, bu yüzden iki araç yan yana geçememekte. Bir de o kadar çok yere geniş ve yüksek kasisler yapılmış ki, araçları şehirde değil de sanki dağda bayırda off-road alanlarında sürüyoruz. Arabaların rot/yay/salıncakları mahvoldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler